دوره 10، شماره 1 - ( 2-1402 )                   جلد 10 شماره 1 صفحات 71-60 | برگشت به فهرست نسخه ها

Eftekharian F, Parpaei M, Rahmanian F, Kalani N, Rahmanian Z. Perceptions of Faculty Members, Residents, Interns, Externs, and Students Regarding the Grand Rounds Held in a Hospital in Jahrom, Iran. DSME 2023; 10 (1) :60-71
افتخاریان فاطمه، پارپایی مهسا، رحمانیان فاطمه، کلانی نوید، رحمانیان ژیلا. مقایسه دیدگاه اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، کارورزان و کارآموزان گروه داخلی در خصوص گراند راندهای برگزار‌شده. راهبردهای توسعه در آموزش پزشکی. 1402; 10 (1) :60-71

گروه داخلی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جهرم، جهرم، ایران.
مقدمه گراند راند‌های آموزشی شکل ویژه‌ای از آموزش بالینی هستند که به‌عنوان سنگ بنای آموزش پزشکی، حضوری پایدار در بسیاری از بخش‌های پزشکی، جراحی و دانشگاهی در سراسر کشور دارند. بنابراین هدف از انجام این مطالعه بررسی دیدگاه اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، کارورزان و کارآموزان گروه اطفال در خصوص گراند راندهای برگزار‌شده در دانشگاه علوم‌پزشکی جهرم است.
روش ها این مطالعه مقطعی‌تحلیلی بر روی 83 نفر از اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، کارورزان و کارآموزان در بخش داخلی در سال 1402 انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات در این مطالعه شامل 2 پرسش‌نامه اطلاعات جمعیت‌شناختی و پرسش‌نامه استاندارد گراندراند است.
یافته ها دیدگاه اکثریت اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، اکسترن و اینترن‌های دانشگاه علوم‌پزشکی جهرم، در خصوص گراند راندهای برگزار‌شده، در سطح خوب و خیلی خوب بوده است. اکثریت اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، کارورزان و کارآموزان گروه داخلی دانشگاه علوم‌پزشکی جهرم، حضور کارورز در گراند راند را مفید و لازم دانسته‌اند. 62/1 درصد از اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، کارورزان و کارآموزان گروه داخلی دانشگاه علوم‌پزشکی جهرم، برگزاری گراند راند به‌صورت نشسته در کلاس و ارائه اساتید را دارای کارایی بیشتری دانسته‌اند. همچنین 62/1 درصد از آن‌ها، بحث در‌مورد تشخیص‌های افتراقی را بهترین استراتژی معرفی بیمار دانسته‌اند.
نتیجه گیری دیدگاه اکثریت اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، اکسترن و اینترن‌های دانشگاه علوم‌پزشکی جهرم، در خصوص گراند راندهای برگزار‌شده بهتر از استیودنت‌های شرکت‌کننده در این مطالعه است.
متن کامل [PDF 4139 kb]   (160 دریافت) |   |   متن کامل (HTML)  (67 مشاهده)
دریافت: 1401/11/3 | پذیرش: 1401/12/17 | انتشار: 1402/1/12