دوره 10، شماره 1 - ( بهار 1402 )                   جلد 10 شماره 1 صفحات 71-60 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


گروه داخلی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جهرم، جهرم، ایران.
چکیده:   (3506 مشاهده)
مقدمه گراند راند‌های آموزشی شکل ویژه‌ای از آموزش بالینی هستند که به‌عنوان سنگ بنای آموزش پزشکی، حضوری پایدار در بسیاری از بخش‌های پزشکی، جراحی و دانشگاهی در سراسر کشور دارند. بنابراین هدف از انجام این مطالعه بررسی دیدگاه اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، کارورزان و کارآموزان گروه اطفال در خصوص گراند راندهای برگزار‌شده در دانشگاه علوم‌پزشکی جهرم است.
روش ها این مطالعه مقطعی‌تحلیلی بر روی 83 نفر از اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، کارورزان و کارآموزان در بخش داخلی در سال 1402 انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات در این مطالعه شامل 2 پرسش‌نامه اطلاعات جمعیت‌شناختی و پرسش‌نامه استاندارد گراندراند است. 
یافته ها دیدگاه اکثریت اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، اکسترن و اینترن‌های دانشگاه علوم‌پزشکی جهرم، در خصوص گراند راندهای برگزار‌شده، در سطح خوب و خیلی خوب بوده است. اکثریت اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، کارورزان و کارآموزان گروه داخلی دانشگاه علوم‌پزشکی جهرم، حضور کارورز در گراند راند را مفید و لازم دانسته‌اند. 62/1 درصد از اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، کارورزان و کارآموزان گروه داخلی دانشگاه علوم‌پزشکی جهرم، برگزاری گراند راند به‌صورت نشسته در کلاس و ارائه اساتید را دارای کارایی بیشتری دانسته‌اند. همچنین 62/1 درصد از آن‌ها، بحث در‌مورد تشخیص‌های افتراقی را بهترین استراتژی معرفی بیمار دانسته‌اند.
نتیجه گیری دیدگاه اکثریت اعضای هیئت‌علمی، دستیاران، اکسترن و اینترن‌های دانشگاه علوم‌پزشکی جهرم، در خصوص گراند راندهای برگزار‌شده بهتر از استیودنت‌های شرکت‌کننده در این مطالعه است.  
متن کامل [PDF 4139 kb]   (1211 دریافت) |   |   متن کامل (HTML)  (1396 مشاهده)  
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1401/11/3 | پذیرش: 1401/12/17 | انتشار: 1402/1/12

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.